I want to be a monster, too :)

Mulen dag idag det är ju lite synd, hade vant mig vid det soliga nu och det var ju så skönt. Här har det inte hänt så mycket har jobbat och slitit och som Sandra sa "du har jobbat hard core". Hehe Sandra ör härlig hon, men lite muskler har man kanske fått och sol i mängder men inte blir man brun för det :p

Idag är det insdag och om en liten, liten stund bär det av till k-stad med tre härliga tjejer. Mat, shopping om vi hinner och sen blir det en efterlängtad bio Eclipse :D Svettigt värre att klämma in sig i en biosalong med 210 andra personer men det är ju värt det så varför klaga.
Ha det fint så hoppas vi på sol imon :)
//Sofie


Mitt namn är Hansson... Sandra Hansson

Aha äntligen har solguden hört mina böner! En hel vecka med sunshine och helgen lär fortsätta skina <3 Sticker tidigt imorn för att åka med familjen ner till småkusinerna och fira midsommar. Att sola ligger högt på min "to do-lista" och vem vet, årets första dopp kanske äger rum också? Det hoppas jag iaf! Ow måste packa ikväll :( tråkigt som en gammal strumpa för jag vill inte sluta kolla på One Tree Hill :D


Random bild ja vet... men James Bond är näääjs

//Sandra

doft av kaprifol

20 grader i skuggan idag, gött mos alltså. Låg ute en timme i solen innan och jag har nog lyckats bli några nyanser brunare. Känns bra.
Förövrigt drar min lilla familj till Kreta imorgon medan jag själv åker till Ystad för att fira midsommar med Klara. Heeelt okej faktiskt. Ska vara hemma en vecka själv sen, underbart!

Slänger in en bild på mig för x antal midsommrar sen. Kolla in fetaste kransen! Pimpad till tusen! Siktar på att göra en likadan imorgon. Det blir spännande, haha!



Ha en fin midsommar ya'll!

//emma

roma.

Bara så att alla vet så drar jag och Emma till Italien, Rom närmare bestämt, sommaren år 2012!
Blir du avundsjuk?
HAHA! DET KAN DU HA!
(Btw, den sista bilden är en bild från operan <33333)
KLARA LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVS IT!
Vorrei una camera doppia con bagno, per favore!
Comme te po` capì chi te vò bene
Si tu le parle ‘mmiezzo Americano?
Quando se fa lammor sotto `a luna
Come te vene `capa e di: “ I love you !? “
Faccia portare il mio bagaglio in camera, per piacere.
Mi puó cambinare i soldi in moneta per il parchimetro, per favore?
A che epoca risale questo edeficio?
// Emma & Klara

mixtape

Vill bara tipsa våra läsare (okej hur många är ni, max två?) om Sandras grymma sommarlista på spotify.
Klicka på bilden för att komma dit!



//emma

i curse you

Okej, nu har jag säkert spenderat 3 timmar av kvällen för att få den här bloggen att se vettig ut. Hur svårt ska det vara att lära sig stilmallar och html koder egentligen? Jä*la datorer, de vill inte alls som jag vill! Nu ger jag upp för ikväll. Godnatt.



//emma

WTF?

Läste något hemskt idag i tidningen!
Tydligen ska ZTV ersättas med kanal 10 vilket betyder byebye musik och hello politik och historia :S. Daimn säger jag bara! Låt den stackars kanalen vara ifred, den har inte gjort nåt fel :O

R.I.P ztv...

//Sandra

århundradets händelse.

Ville bara berätta att jag häromdagen såg på Stockholm konserthus hemsida att RENÈE FLEMING kommer dit och ska uppträda den 13 november. Kan ni gissa vem som ska dit? JAG JAG JAG JAG SKA DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förstår ni hur underbart, fantastiskt och AWESOME detta är!!!!??????? Usch och fy vad jag längtar!!
Det är bara typ 5 månader kvar <3
Nu när det är kunglig anda här i landet så tyckte jag att en bild på Ms.Fleming med kungafamiljen var passande ;)
Btw, Victorias bröllop var sååååååååååååå fint! Loved it.


Peace out, bro.

// klara


regnmagnet...

Då var man hemma efter en grym helg i Helsingborg med min homie Lovisa. När jag lämnar Älmhult är det sol så det skiner om det men när man kommer till hgb tro fan inte att det börjar regna -.- Vi tillbringade mest hela helgen inomhus och köttade One Tree Hill avsnitt <3 Köpte säsong 3 och 4 så här ska det kollas direkt när man kommer hem från jobbet.



Den lilla stund det var molnfritt.



Helgens mat, Doritos och Coca-Cola <3<3<3



Tänkte göra Lovisa till en badass, så jag målade på hennes arm med bläckpenna ^^



Nu tittar jag ut genom fönstret och vad ser jag? Jo regn! I curse you mother nature, I curse you!
//Sandra

Once up on a time there was a frog...

Jag måste verkligen göra ett litet inlägg om det kungliga bröllopet som var idag mellan Victoria och Daniel. Det var verkligen vackert och de två var riktigt söta tillsammans tycker jag. Och det var sååå många fina klänningar där och oj vad man skulle vilja få ha sånna fina klänningar på sig 8)

Nu väntar jag på att få se bröllopstårtan och nu har jag sett den 3.3 meter hög, 11våningar. 100 handgjorda rosor och den vägde 250kg. Hoppas den smakade!

Måste bara att Daniel gav dagens bästa tal och det bästa var när han sa något i stil med "Once up on a time there was a frog... not like the fairytales". Det var så gulligt :)
/Sofie


Bildkälla: Msn


live like a rockstar

go  kväll

Var ett tag sen, illa illa av mig men det har ju hänt en massa annat skoj. Sommarlov nu och det är super skönt och lite allt möjligt har jag hunnit med, shoppingtur, Ullared, kompisar och börjat att vara lite händig. Hammaren och sågen ska snart fram för jag ska renovera uthuset :)

Hmm ja kl är tolv nu och jag ska kolla film, ikväll blir det The Runaways! Kristen Stewart och Dakota Fanning i en verklighetsbaserad rock film blir kanon, girl power :)
Live like a rockstar, chchchchchchchch Cherrie Bomb!
/Sofie


tänk stort

Appropå ingenting, jag skulle vilja ha en sån här hatt.



//emma

eliten

Fy fan vad vi är bra.




//emma

allt har en baksida

Igår hade jag med mig min kamera till skolan och gick på upptäcksfärd med Sandra. Vi hade en lektion och skolan var i princip helt tom eftersom treorna skulle sluta samma dag och all undervisning upphörde vid 11. Så vi passade på att besöka alla ställen vi inte varit på. Ungefär.


Haganäs mörka baksida.


Sandra - PosarN.


Baksidan av D. En helt ny värld.


Öh. Ja.


Vi var även i de mest mörka delarna av haganäs. Slutet av D-korridoren....


Emma - StäderskarN


Och så hängde vi lite i bibblan och tog konstiga uppochnerbilder mm.
Finfina grejor!


//emma

pink, blue, black

Här kommer lite bilder tillhörande Sandras inlägg. ;)








Sanja och Sandra posade som vanligt

Jag och Klara övade på klassiska poser inför trean.


//emma

Promqueen.

Idag var det treornas bal och jag, Klara och Emma var och kollade på dem nu i eftermiddas. Säger bara: gorgeous dresses! (de flesta iaf). Solen sken och det var underbart väder och det är det fortfarande när jag nu sitter i uterummet och chillar (H)
Nej nu måste jag läsa ut min engelskabok som ska vara klart snart!




//Sandra

we're from barcelona

Hej och hå. Sitter och skriver min analys av den här tavlan just nu.
Det är ganska tråkigt måste jag säga.



Ville bara meddela det.
Och säga att alla borde lyssna på I'm From Barcelona. Punkt.

//emma


RSS 2.0