let's get tanned

Om några få timmar ska jag stiga upp mitt i natten för att åka till det här stället:


Och ynka 5 timmar senare kommer jag befinna mig här:

Hurghada, Egypten.




Så nu lämnar jag bloggen i Klaras händer, ses om en vecka!

//emma


godnatt

Musik för tillfällen då du stressar som en idiot men inte känner att du kommer någonvart och lika gärna kunde skita i allt/allmänt bra musik:

The World Record – We're #1

Johnny Clegg & Savuka – Dela

City and Colour – The Girl

Colin Meloy – Here I Dreamt I Was An Architect/Dreams

Ellie Goulding – This Love (Will Be Your Downfall)

Ellie Goulding – Starry Eyed

Miike Snow – Animal

Salem Al Fakir – 4 O'Clock

Yeah Yeah Yeahs – Hysteric

Afasi – Benen På Ryggen m/ Promoe


//emma


springtime.

Jag trodde inte att det skulle vara såhär svårt att blogga, men jag antar att jag bara är ovan. Emma skirver ju som en galning, jag vill ju också vara en galning! :D skärpning (för fjortonde gången) jaja.
Fredag idag, myyspys. :D veckan har varit jättehärlig, massor av lektioner som har blivit inställda på grund av danskarna på skolan, jag gillar danskar ;D Nu tittar jag på tv och chattar med Emma, ska snart äta crepes med fyllning, njumnjum ;D Livet är heeelt okej nu när våren officiellt har börjat :D:D:D Bara en vecka kvar till påsklovet, känns myycket bra! 

Ciao!



//klara


underbartfantastiskthärligt

Rubriken säger det mesta, det har varit en så himla härlig dag.

Vi slutade 09.20 efter tyskan, eftersom mer än halva klassen var med danskarna i Växjö på Dag X. Vid elva stack jag och Sandra till IKEA där vi mötte upp Klara. Vi åt fruktansvärt god mat och njöt länge av den första glassen i vårsolen. Helt underbart.
Det är helt otroligt hur mycket vi påverkas av det fina vädret.
Idag kändes allt helt fantastiskt! Så fantastiskt att när jag kom hem och hade dammsugit mitt rum och källaren, (den s.k. torsdagssädningen) så fortsatte jag med resten av huset. Det var väldigt uppskattat av en trött mamma som kom hem efter en jobbig dag på posten.
Sen satte jag på mig mina solbrills och gick ut på altanen och läste en timme. Känner mig otroligt flitig idag!
Och nu har jag visst lyckats skriva ett överdrivet detaljerat blogginlägg också! Hoppsan!
Dags för lite bilder tycker jag.


För att citera Klara; "Åh, jag känner hur mitt ansikte har saknat att kisa såhär!" Haha


Ännu en glassbild. Fint så det förslår.


//emma




hallelulja



Idag hittade jag årets första snödroppe i vår trädgård! Våren är här!!!

//emma


söndagkväll

Så vart det söndagkväll igen. Lagom kul. Men helgen har iallafall varit grymt rolig. På fredagen fick jag finbesök av Sofie, Sandra och Klara. Det blev taccos,film,godis i mängder och det togs massa sjuka bilder. Blir inte mycket bättre än så!

Här är några av de få bilderna som kan visas för allmänheten.
















Nu är det dags för en varm dusch. Och hata mig själv lite smått för att jag inte gjort något av det skolarbete jag tänkt göra idag. Nåja, det löser sig. :)

Peace out.

//emma




vad är det för fel på sverige?

Såg nyss det här på Spotify.



Tack och lov för att Salem är med på top 10 iallafall. (Två gånger dessutom?)
Förresten är hans nya album Ignore This himla fint, kolla in det.

Har varit en väldigt slapp vecka nu, verkligen skönt! Och imorgon är Klara och Sofie (och Oscar...) tillbaka i skolan. Härligt!
Sen är det äntligen fredagsmys igen! Och just imorgon är det extra fint fredagsmys med tjejerna, vi ska käka tacos och tjocka oss med massa godis! Jag gillar't. Synd bara att Annie inte kunde komma. :/


//emma




historialektion

Just nu sitter jag och Sandra i sal B11 och lyssnar på när Gunnar pratar om Franska revolutionen. Ytterst spännande. Samtidigt sitter väl Klara och Sofie i en mörk biosalong i Malmö nu och ser på någon kulturell film.
Så kan det gå. Nu ska vi söka själva efter orsaker till revolutionen, så bäst att fokusera lite. Sandra borde kanske stänga ner petville också? Haha. Annie tittar mystiskt på mig från sin bänk där framme, hm.






Vi upptäckte att Sandra ser naken ut om man riktar kameran i en viss vinkel, haha! Lättroade? Nejnej.

//emma

babbel i bibblan.

Emma har rätt, Salem skulle ha vunnit. hmpfht.
Näst sista dagen i skolan idag, denna veckan, känns helt okej :) Imorgon åker jag och Sofie till malmöö, med filmgruppen! Det ska bli jätteroligt!! Film 28 timmar om dygnet, ungefär.
Btw, jag är fortfarande helt förtrollad av Renée Fleming och opera!! (<3) Emma börjar nog tröttna på mitt tjat om Renée och opera, hon är så tålmodig <3



Music, music, music. <3

//klara

helt fel



Salem skulle ha vunnit.

//emma

nya tider på bloggen

Efter mycket krångel och funderande har jag och Klara nu ändrat på bloggen lite. Så nu startar vi om på nytt!
Annie har ju tyvärr inte använt bloggen så mycket (förutom de senaste två dagarna), så bloggen kommer nog mest skrivas av mig och Klara. Men Annie får gästblogga hur ofta hon vill! :) Hon är V.I.P. här på bloggen. ;)

Förövrigt har jag och Klara varit och handlat lite idag, kollat på konstiga filmklipp och skrattat så vi fått ont i magen. Nu kollar Klara på Grey's Anatomy på min tv, hon är helt förtrollad. :P Själv har jag aldrig sett programmet.

Så, från och med nu ska bloggen uppdateras oftare! Så är planen iallafall.



Annie - V.I.P


//klara & emma


håltimme





Lite såhär ser det ut i tysta rummet nu där vi sitter och underhåller oss med våra datorer medan vi väntar på att klockan ska bli 11.50 så vi kan gå och äta med Sandra.
Jag är fortfarande lite trött efter gympan, vi körde bland annat doppboll över hela salen, fast med en pilates-boll, sjukt kul faktiskt, men jobbigt.

Imorgon är det dags för mig och Klara att "flytta in" i folkets hus, där vi kommer spendera största delen av våran helg. Det är kulturskolan som har teaterfestival, och vi har erbjudit oss att sköta ljud och ljus på alla föreställningar. Imorgon är det genrep mellan 16.30 - 21.00 Vi kommer i princip bo där inne mellan tors-sön, hehe. Men det blir nog himla kul.

Nu slutar Sandra snart bilden, maat!
Peace out.


//Emma




Ett nytt försök

Jag har fått än en chans till att skriva blogg. Har inte precis grunnat ut vad jag ska skriva och jag känner inte för att skriva om mig själv, det är tämligen trist. Oviljan grundas på utomstående faktum så som tidiga uppstigningar, många och långa lektioner och en invärtes trötthet som jag bara kan skylla mig själv för. Just nu grubblar jag mycket och då blir jag lite upp och ned, ser inte fram emot något. Det stod i horoskopet att jag skulle försöka få ordning på tillvaron, att allt inte är riktigt bra och det kan jag bara instämma i. Se nu skrev jag i alla fall om mig
själv! Är man jag så självkär? JA.   

Vi låter bilden demonstrera min sinnesstämning för stunden

Piskad till ett blogginlägg..

jahopp, då var man tvingad till att skriva blogg. Åh vad synd det är om mig...
Nej inte egentligen, ryck upp dig Annie, och skriv något välfunnet och välformulerat.
Ehm ehm ehm, tjaaaee, ehm ehm....

funderingar om volontärarbete och opera.

Hej alla fans!! (hah, hur många är ni, typ... två?)
Så var det söndag igen, tiden går faktiskt rätt fort ibland. Bara några veckor kvar till påsklovet! Jag har varit ensam hemma denna helgen och tagit det lilla lugna. Sovit länge (fastän det var någon trög människa som tycker det är okej att borra i väggarna klockan 9 på morgonen!!) och varit uppe sent :D
Jag har även återupptäckt min kärlek till opera! Jag såg nästan en hel opera, med klänningar, scen och hela medaljongen i lördagskväll (melodifestivalen är tråkigt!) på tvåan. De har alltid en "veckans föreställning" och då var det dags för en opera som heter "der rosenkavaljeren" (Rosenkavaljeren) med Renée Fleming i huvudrollen (hon är bääst, btw) Det var helt fantastiskt! Jag vill se en opera live någon gång i mitt liv, det hade varit riktigt riktigt häftigt!!
Volontärarbete är också något jag funderar på just nu.. hade gärna velat göra det, allra helst i Thailand, hmm.
Nej, det var allt för mig denhär gången! Jag ska bättra mig med bloggen, lovar! :D

bild från föreställningen
Renée Fleming   (in my <3)
"der rosenkavaljeren, januari 2009"

//klara

RSS 2.0