dagen i några bilder











trött brud till vänster? snyggingar till höger ;)

Vi fick höra idag att våra datorer troligen är påväg nu, så förhoppningsvis blir jag snart inte den enda som skriver i bloggen, eller? :P
anyways, trevlig måndag! :)

/emma


 

man kanske skulle bli webbdesigner?

Sitter och försöker få bloggen lite snyggare, det går sådär. Experimenterade med en ny header, men jag får damp på det där svarta strecket som hamnar under den, har ingen aning om hur det hamnade där! Gah.
Nu ger jag upp, dags att sova snart. Måndag imorgon, känns lagom kul. Men det blir säkert bra. 

/emma

handsomeface

Tänkte bara lägga upp två av mina bilder från mediaproduktionen igår, då vi höll på med ansikten och lagermasker i photoshop. Att hålla på med sånt här på skoltid, hur härligt är inte det? Media är lätt det bästa programmet man kan gå. ;)

   

looking good.
/emma


är det inte torsdag idag?

Jisses vad det händer grejer här på bloggen, knappt så man hinner med att läsa alla inlägg. Not. ;)  Men vi jobbar på det! Ska väl försöka göra en snygg header och lite sånt med. Annie har för tillfället ingen dator hemma så hon har inte mycket att säga till om, men förhoppningsvis (men troligen inte) får vi våra datorer i skolan nu i slutet av Januari. Då kanske det blir bättre med uppdateringarna. :)

Anyways, vi har alla fullt upp denna veckan. Men mest Klara, hon har två prov plus redovisning mm. Annars händer inte mycket kul i skolan, känns som om vi har gått flera veckor redan.
Oj vilket tråkigt inlägg detta blev. I hopp om att rädda det så lägger jag upp en grym låt istället för att fylla det med ännu mer text. :P




/emma

grillkrydda och potatismos

Nu borde jag verkligen gå och lägga mig och absolut inte sitta vid datorn. Men tänkte bara snabbt sammanfatta vår skoldag i en punktlista, i brist på annat att skriva om. Here it goes.

*Annie och jag (mest jag) slog upp ord för glatta livet på tyskan, medan Sofie stack på filmmöte.
*Historia, vi lyssnade på genomgång om staden Roms historia hela lektionen. Ytterst inressant. Sandra somnade nästan. Terminens första utbrott kom (jag och Klara fick nästan en hjärtattack) fast det var inte så farligt.
*Vi åt "pizzadoftande falukorv" och potatismos till lunch. Hade hellre ätit pizza som luktade falukorv.
*Jag och Sandra fick lära oss att man kan ha grillkrydda på potatismos.

*Jag,Sandra,Sofie och Klara hade massage i bibblan nästan hela lunchrasten, Annie var lite avundsjuk och snodde vår tidning hela tiden. Irriterande.
*Jag och Annie (mest Annie) kom på en ny sorts hand-hälsning involverande bara pek och långfinger. Tufft.
*Vi chillade i bibblan på engelskan, jag och Klara dekorerade Johans mobil med fina bilder på oss.
*Jag och Sandra stack hem medan Sofie, Annie och Klara hade musik.

Trevlig dag! Men imorgon blir det tusen gånger bättre för då är det FREDAG! :)
/emma

mot ljusare tider?

Så var det dags för skola igen, imorgon klockan halv nio sitter jag och Annie i bildsalen som vanligt. Kanske Klara också, om hon kommer tidigt. Det känns bra att få träffa gänget igen, men fy vad trist att börja plugga och stressa igen. Men det ordnar sig väl, vi går ju mot ljusare tider nu. (Dock hade jag hoppats på att se grönt gräs och vitsippor överallt när jag kom hem från sälen igår. Men det lär nog dröja ett tag till...)

Hursomhelst så var det ju tänkt att vi skulle få våra datorer nu efter lovet. Men tydligen så är de bara beställda än så länge. Och när de väl kommer antar jag att de ska fixa program och system på dem i flera veckors tid. Så det skulle inte förvåna mig om vi inte får dem förän i Mars, eller ännu senare. Lame.


Det är något i stil med den här datorn som vi på media (jag och klara) skulle få. Kanske precis denna, inte säker. Samhällarna ska få något mindre och lite mindre avancerat. ;) Vi mediafolk måste ju ha datorer som klarar av våra maffiga program. Håhå.
Nog med skryt om media för idag. Nu måste jag sova bort det sista av förkylningen! Och snart ska jag få se film från Klaras pompa och fest konsert! :)

Over and out.
/Emma

pompa &fest 2010

Goddagens!
Idag är det den andra konserten av den årliga traditionen kallad "Pompa & Fest". Den har varit en tradition sedan tidernas begynnelse, men det är mitt andra år :D Igår gick det jättebra, man gör alltid saker fel på premiären, men man får göra det bättre den andra gången. Detta året ska vi  också spela i Osby, som den tredje och sista konserten. Ska bli intressant och se om det blir lyckat. Annie var och kollade igår, hon gillade det.. verkade det som! Emma kan tyvärr inte se den, men hon ska få se en inspelning senare. Nej, nu ska jag börja sminka mig, har redan lockat håret, men det är mycket kvar att göra innan 19.00
.
Pompa & Fest  2009
// klara

varför spelar de aldrig musik på mtv?

Blev ingen skidåkning för mig alls igår, satt hemma och myste med te och halstabletter istället. Låter inte så kul, men jag tyckte det var ganska skönt faktiskt. :) Fast inget bra på tv, bara skumma amerikanska b-shower på mtv hela dagen. Varför spelar de aldrig musik där? Gez.
Sen på kvällen hyrde vi Meet Dave, som var ganska rolig. Och så stannade jag uppe sent för att se paradise hotel och Scrubs medan alla andra sov. Missade hälften av vad som hände eftersom jag knappt hade ljudet på, men det var mycket drama iallafall, hehe. :P

Men idag har jag iallafall varit ute och åkt! Det är -16 just nu, och det var rikitigt fint i backarna idag. (Tog bilden i morse)



Fast nu blir det inte mer åkande idag, dock ska vi bowla ikväll. Fett nice. ;)
Hehe nu messar Annie och vill undrar om någon drivrutin, får se om jag kan hjälpa till. :P

/emma





målbrott och 20 minusgrader

Tjuhu! Emma här igen, vad härligt att det bara är jag som skriver i bloggen? ;) Haha äh de andra tjejerna kommer väl igång snart hoppas jag. :P
Ja, så just nu sitter jag i vår stuga i Sälen och pyser. Här är jättefint och backarna är bra, men jag har inte hunnit åka mer än 4 stycken. Problemet är att kylan och mina tår inte går ihop. Så fort det är mer än -10 så förfryser mina tår efter bara 10 minuter. Det är inte särskilt kul, och denna veckan ska medeltemperaturen ligga på -30. Mums...Can't wait <3
Och det bästa är att jag har blivit förkyld också. Kände av det efter nyår, har blivit väldigt många sena nätter det här lovet, hehe.
Så idag när jag vaknade hade jag nästan tappat rösten, så efter frukost när min familj gav sig ut i backarna gick jag och la mig igen. Och nu är de hemma på middag, och jag har precis vaknat. :P
Jag låter seriöst som en pojkspoling på 15 år med världens grovaste målbrott. Haha ska undvika att prata idag. :P


Hinner bara ladda upp en bild som jag tog i bilen på vägen hit. :P Seg uppkoppling här, men bättre än inget.
Nu ska jag äta! "Tjao"!

/Emma


två dagar in på 2010

Jaha, då sitter jag här och skriver blogginlägg igen! Länge sen sist nu, hade en blogg innan som jag var ganska road av i ett halvår ungefär, vilket var rekordtid för mig. Men såklart blev jag trött på den också.
Den här gången är det inte jag som startat bloggen, idén var Annies, och jag måste säga att det var en grym idé! Känns mycket roligare att ha en blogg när man är 3 stycken som skriver. :) Tror det kommer bli många flummiga och roliga inlägg. Särskilt när skolan börjar igen nästa vecka, och vi får våra laptops. Lagga sönder på facebook varenda rast? Hell yeah!
Anyways, just nu borde jag packa. Imorgon väcker mamma mig vid 5(!!!!!) och sen sätter vi oss i bilen och drar till sälen en vecka. Ska väl bli kul tror jag. Bara jag inte blir förkyld, känns som det är påväg nu..
Nej nu ska jag ta mig i kragen och röja på mitt rum!

Slänger upp två bilder på oss tjejer från nyår också! Var en grymt rolig kväll! :D


Annie och Klara


Annie och jag

 
/emma


RSS 2.0