med andra ord inte för er skit

ja en händelserik vecka sen sist! Har varit på Östersjöfestivalen den första dagen vi var där var det kanonfint väder och det var riktigt härligt med musik, karneval och en massa människor. Det slutade med en hamburgare vid klockan halv tolv och då var jag hungrig ska ni tro, jag måste ju bara säga att jag såg Klara spela i karnevalståget. Sen ringde hon mig när vi åkte bilen tillbaka till campingen, så kul att få prata med dig Klara :D

Dagen efter regnade det o regnade det tog aldrig slut men det var perfekt shopping väder att springa mellan affärerna i :) Hittade en massa skojsigt på rean! Och så träffade jag Klara och denna gången hade hon spelat klart :D Dyngsura gick vi in på en pizzeria och åt pizza sen blev det film hela kvällen i husvagnen.
Sen har det hänt en massa andra saker men det hinner jag inte med nu för nu ska jag kolla film, men här kommer lite bilder!

En rolig spotunna, från festivalen och sist har vi mannen som kan gå på vatten :O
//Sofie









torsdag



Håhåjaja! Dags att börja peppa och be till solgudarna nu kanske?

//emma

Pirates of The Caribbean 4

Ännu en toppen film från de grymma POTC-filmerna :D Längtar!!!



//Sandra

Happy Birthday!

Idag hade vi kalas för min syster Lina som blev 19 i onsdagas, stort grattis till henne! :) Älskar kalas för då får man träffa hela släkten, så vi har haft huset fullt med springande ungar och skrattande vuxna.
Och som vanligt när en familjemedlem fyller år är det så klart min, Sandras uppgift att dekorera tårtorna x) Väldigt roligt faktiskt men lite svårt också.



Tårtan till vänster blev en smurf (den som syns ovanför) men det ser nästan lite mer ut som ett troll xD
menmen ^^

//Sandra

i förebyggande syfte

Jaha, igår skulle som sagt jag och Josefine tälta i min trädgård. Vi är inga naturmänniskor så vi förväntade oss en rejäl utmaning. Men det visade sig att vi båda hade en supertalang för tältbyggande. Så jag tror minsann att det kommer gå lika fint om precis en vecka på Emmabodafestivalen. Även om det kanske är lite mer obekvämt att sova där tre nätter än bara en.
Iallafall, ungefär såhär såg det ut igårkväll;



//emma

östersjö

go kväll :)

snart är det filmtajm och idag blir det The Yellow Handkerchief, myyys! Tack sötnötarna Emma och Sandra för igår det var superhärligt att träffa er. Idag har jag ätit vofflor hos farfar, målat lillasysters lekstuga, snickrat dörrar och ätit god mat. På kvällen var mamma och jag och kollade Eclipse (min andra gång) och jag måste säga den var nog lite bättre andra gången :D

Mammas kommentar efter filmen var det var kanske dumt av mig att se filmen nu, för då måste jag vänta så länge tills jag får se fortsättningen".
Imorgon bär det av till Östersjöfestivalen, nice ;)
Kanske ser några roliga personer där, ska hålla ögonen öppna!
//Sofie


hemma hos

Här kommer några bilder från en himla fin dag ute i Killeberg.











Nu ska jag städa lite och sen kommer Josefine hit för att tälta med mig i trädgården. Ingen av oss har någonsin satt upp ett riktigt tält innan så det kan bli ett äventyr! Vi måste ju förbereda oss inför Emmabodafestivalen nästa helg!
I'll let you know how it goes.

//emma




skåne

Hallå världen, nu är jag hemma efter en underbar vecka i Klaras sommarstuga nere skåneland.
Vi har sovit, shoppat, badat, solat, fotat, ätit (för mycket), kollat på pojkar, kollat på Sunny Standup i Ystad, svettats, spelat minigolf mitt i natten, skrattat så vi gråtit och varit uppe sent sent på kvällarna. Med mera.

Här kommer en liten röra med bilder från veckan.

















(smickrande vinkel här)


Ja kort och gott så var det en grym vecka. Och imorn ska jag träffa två brudar som jag saknat otroligt mycket senaste tiden, Sandra och Sofie. Det ska bli härrrligt!
(Fast suger att Klara inte kan vara med. Precis som de två föregående bloggarna har avslutat sina inlägg med. Haha)

//emma

steg klättring

god morgon (:

livet flyter på här nere i hålan och det finn 1000 saker att göra och som jag borde göra men jag inte har gjort. morgonen har spenderats med stegklättring och målning och tro mig det var inte kul då man är höjdrädd. men inga brutna ben ännu (: Idag blir det inhandling av mer målafärg och städning något som jag inte heller är så bra på ^^

Imorgon kommer Emma och Sandra hit och det ska bli kanon har saknat er så mycket ska ni veta! Synd bara att Klara inte kan komma ner till hålan :(
//Sofie


Livet är tufft för en elit.



Nu är det helg och i stort sett alla jag känner kommer inte befinna sig i Älmhult :/ det kommer bli en låååång helg... fylld med cola och wii (ska nog spela lite zelda för Emmas skull ^^ )

MEEEEN på tisdag blir det mini-reunion med moi, Sofie och Emma!!!! :D:D:D Längtar! Suger däremot att inte Klara kan vara med och leka :(

//Sandra da rocker.

Sandcastle



Gosh vilken värmebölja vi haft de senste dagarna! Sitter nu i vardagsrummet med en hink med iskallt vatten till fossingarna. Igår var jag och Emma i Möckeln och badade lite, härligt som bara den. (Byggde även ett ubertjusigt sandslott! ^^) Folk var där med men vad kan man räkna med när det är ännu varmare inomhus x)
Idag blir det att bara chilla hemma och kolla top model och spela wii :D helt lovely <3

//Sandra


wth

Var nyss ute på promenad i den 35(!!) gradiga värmen och fick syn på detta. Vad fan har de gjort med vårt skolområde? Det ser helt tomt och fult ut! 8o
Förmodligen har det väl med den nya skolan, nya stora vägen och nya ikeavaruhuset att göra...
Fult är det iallafall.







//emma

jitensha

Ikväll har jag och Sandra varit ute på en lång cykelfärd runt vad som kändes som hela Älmhult. Vi har upptäckt nya ställen, utforskat gamla ställen, gungat på lekplatser och pratat om allt och ingenting. Himla fin kväll måste jag säga.



(Ungefär såhär bra bilder tar min mobil på kvällarna förresten.)


//emma

föräldrafritt

Hallå där, ville bara meddela att jag lever och att jag har haft en helt underbar vecka. Min familj har varit i Grekland så jag har haft drop-in här hela veckan. Himla fint det.

Här kommer en väldigt kort sammanfattning av vad jag gjort på min föräldrafria vecka.

Hängt med Sandra, hoppat i vattenspridare, ätit Ben&Jerrys och sett på Pokémon.

Gjort wookat och sett på film med min finfina vän Josefine.

Fikat lite med Sandra och Klara. Stackars Klara tappade sin glass.

Ätit mat. Hela tiden.

Spelat chatroulette med Klara och hittat en tysk pojkvän.

Solat.

Och varit allmänt snygg i min nya tröja.


Förövrigt har jag också badat i Möckeln med Malin och Hilma, träffat Emma, fikat med farmor och lite annat.
Sjukt skön vecka. Nu ska jag sola och sen utforska nya Hartmans med Klara och Hilma. Ciao!


//emma


RSS 2.0