sagan om håltimmen

Jag har just nu konstaterat att håltimmar är tråkiga och särskilt när man är ensam, alla andra har ju lektioner :o Snart är det tyska och då får jag träffa några kuliga filurer :) Under den långa tiden jag har haft att fundera kom jag också på att jag är nog nästan ensam om att inte ha sett Sagan om Ringen. Antar att det är dags att göra det!
/Sofie


 Min paint bild :)


Bara för att rätta till allt....

Alltså, Emma är ond.
Viggo Mortensson är ashet, och så håller hon på att skratta ihjäl sig över någon ful hemmagjord film som inte ens är rolig... usch nej, så ska jag inte vara.
mmmm, danska män är de bästa!!! <33333 (NAAAT)
// klara

viggo kommer

Hallå där kött och blåbär! Just nu sitter jag hemma hos Klara och kollar på Sagan om ringen marathon - eftersom Klara aldrig sett filmerna förut. :) Nu är vi inne i mitten av tvåan och Klara verkar gilla filmerna. Vi har även hunnit med en tur till växjö idag, dock var vi sådär effektiva eftersom vi båda var üübertrötta efter gårdagen. Men vi fick några ärenden avklarade och nu är det som sagt chillkväll och sleepover som gäller.

Jag försökte lägga in Sagan om de bannlysta här (för det finns ingen bättre dubbningsparodi i hela världen), men det gick inte att bädda in den. Så vi får ta det här hysteriskt roliga klippet om Aragon istället. XD Haha, det kan vara för att klockan är halv ett (och jag är gaanska trött) som jag inte kan sluta skratta åt detta. Eller så är det faktiskt extremt kul. Avgör själva. :P



//emma

fab 5

Idag har Klara upptäckt ett nytt spel på facebook.



Vi är besatta.

//emma

Man on fire

söndag idag då, varför går helgen så snabbt?
Ännu en härlig helg och igår hälsade vi på gammelfarmor och tittade  på nytt golv, funderar på at skaffa bambu. På kvällen blev det partey hos Emmy o Maaartin. På kvällen  blev det film som Martin valde men det var tydlligen för lite pang-pang i den :p Kul att han kom på att han hade sett slutet av filmen när det var 2 min kvar av den^^ Härligt!

Ja dagen ska spenderas med städning, läsning och lite mys :)
//Sofie


i came to move,move,move

Söndagar är så hjälplöst tråkiga så därför sparar jag alla mina tråkiga uppgifter tills då. Som att dela ut reklam (mitt lilla extrajobb), göra matte och läsa engelskabok. Så det är ungefär så mitt dagsschema ser ut. Partey.

Men som plåster på såren är det ju en ny vecka imorn. Och jag ska nog ta och lyssna en hel del på den här låten när jag cyklar runt idag: Dynamite - Taio Cruz 
och minnas hur den spelades sönder i fredagskväll och jag och Jenny dansade och sjöng som galningar. Har fortfarande lite ont i halsen efter allt skrikande, men det var en grymt fin kväll det där.




//emma


goosebumps

Måste bara skriva en hyllning till våra fantastiska musiker/bloggare. Dvs. Klara och Sofie.
Båda läser musik på schemat sen ett år tillbaka och varken jag eller Sandra har sett dem uppträda annat än på skolavslutningen.
(Då såg vi förresten bara Klara - som spelade sitt flöjtsolo helt klockrent!) 
Men idag när vi fick höra dem öva inför en uppspelning som de ska göra imorn (på föräldramötet för ettornas föräldrar) blev vi mäkta imponerade.
Klara spelade gitarr och Sofie spelade piano och sjöng.
Och som hon sjöng sen! Jösses amalia, jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga så! Fick ju gåshud redan efter första versen! Och det passade så fint med gitarren och pianot. Helt fantastiskt. Så nu önskar jag bara att de spelar in den tillsammans så jag kan ha den på min ipod. <3
Vilka tjejer!


Här är låten de spelade:
Florence + The Machine - Cosmic Love


//emma

crimson sky

Hallå där kött och blåbär. Nu är det officiellt höst - har precis kommit hem från första danslektionen och dessutom var det mörkt när jag cyklade hem. Två bombsäkra hösttecken. Men känns härligt att dansen är igång igen, och som det ser ut nu blir det en hel del danser att hålla koll på i år. Känns helt okej!
Annars är livet rätt fint, och jag måste passa på att gratta min fina kompis Emma (fint namn har hon med), som tog körkort idag! Hon läser inte särskilt mycket bloggar, men jag måste hylla henne här ändå, så grym är hon! Grattis!

Nu ska jag krypa ner i sängen, skumma igenom lite tyskaglosor och lyssna på det här grymma bandet som jag har sett live två gånger i år. Fantastiskt bra är dem.


//emma





seize the day.

Hallå, idag är det lördag och nästan mitten av september. Hösten är här och det går fort nu. Lite småtrist, men samtidigt innebär höst några av mina favoritsaker:
* Dansen börjar igen. Jag dansar street och jazz/show.
* How I Met Your Mother säsong 6 börjar.
* Mysiga, mörka filmkvällar med tända ljus.
* Höstlov

Yep, där har vi en fin lite småtöntig lista. Nu tänkte jag dela med mig av lite bilder från förra lördagen, då jag hängde med de andra bloggarna.

Vi var på second hand och åt vofflor.

Och provade konstiga hattar.

Jag och Sandra upptäckte att vi såg sjukt bra ut i overaller.

Sen fikade vi lite utanför Klaras lägenhet.

Och spelade dunkadunka musik på mobilerna.


Sen chillade/sov vi i Klaras uterum tills det blev dags att sticka hem. Finfin dag detdär.
Men nu ska jag käka och packa ihop mina badkläder för snart ska jag och Sandra iväg och simma. (Ja, så ambitiösa är vi! På en lördag!)

//emma


Plugga?......På en lördag?!



På tisdag nästa vecka har vi vårat första idrottsprov och kan du gissa vad det ska handla om?????
Just de ja, livräddning!
Är egentligen inte så nervös inför provet eftersom det är bara praktiskt, det är på skriftliga prov jag failar...

I eftermiddag ska jag och Emma träna lite eftersom vi missade förra lektionen. Är verkligen inte för plugg på lördagar... men det kommer bara bli roligt tror jag! Ifall det skulle bli tråkigt att simma med bojen så kan vi bara citera repliker från A Very Potter Musical!! Tottaly Awesome!

//Sandra

FREDAG

har kommit på att fredag är ett mycket bra ord! Säger man det blir man lycklig, så säg det ofta ;) som sagt long time no see, men i en håla som denna händer inte speciellt mycket. Måste säga att sandras inlägg om How to save a life är klockren, så bra och när jag läste inlägget på naturkunskapen imorse fick jag ett skrattanfall och såklart trodde Stefan att det var han som var rolig x)

Men nae det var han inte! Nu ska jag bara ta det lungt och slappa, kanske film ikväll?
//Sofie


 Bildkälla


ameno.

Hej.
Gillade Emmas inlägg,
försöker göra ett lika coolt.
Här är en allmänt snygg,
gammal bild på mediagirlsen.
Jag vet att du gillar den.


66 dagar kvar.

// klara


fortfarande onsdag

Hej.
Det är fortfarande onsdag.
Vi har haft lunchrast.
Nu har vi mediakunskap igen.
Vi ser fortfarande konstiga ut.
Puss.



//emma


en vanlig onsdag

Hej.
Det här är jag och Klara.
Vi har mediakunskap nu.
Det är apatråkigt.
Vi ser konstiga ut.
Puss.



//emma

How to save a life

Idag var det demokratidag och den var CHILL!
Debatten som vi lyssnade var både lite trist och rätt intressant... (Emma, Klara och Sofie vet vad jag menar)
Hahahahahahahahaha!
Gjorde inte alls mycket men det klagar jag då icke på :)

På idrotten skulle vi hålla på med livräddning igen och denna gången "skolkade" typ hälften (inkluderat miiiiig)...
Här får du en lektion av vår lärare hur man räddar en människa utan boj!


#1. Du sparkar och trampar på personen tills den blir medvetslös.


#2. Knocka personen så den får eventuella hjärnskakningar.


#3. Och till sist släng i han i vattnet, simma ut och rädda han!

Låg inte så mycket sanning i det där... men det blev rätt kul och se när läraren skulle dra upp Oscar i klassen ur vattnet! Han såg ut som en död fisk på torra land.


Klara, Sofie, Annie


De äckligt tunga dockorna!


Jahaja... här är dom! "The Ditchers"


Oscar som håller på och drunkna blir räddad av Snygg-Peter!


Sammanfattning: En rätt bra dag faktiskt :D

//Sandra


en sån där måndag ni vet.

Bara för att jag tycker det är extremt kul att se överdrivet retusherade bilder på folk. Haha.
 
(Celine Dion som är posarn btw.)

Förövrigt har jag blivit dunderförkyld på en dag vilket är ganska supermegaüberlame. Så nu ska jag hälla i mig lite c-vitamins brustabletter och hoppas på bättre lycka imorn.
Herrå!

//emma

long time no see

Hey bloggen, länge sen vi snackade nu. Jag skäms. Har inte så mycket att säga just nu så jag langar upp en lite halvtråkig bild.
Såhär entusiastisk och lycklig blir jag när vi har mediakunskap med Bengt. Fina grejor det.



Imorn ska jag träffa mina söta pinglor och gå lite på second hand. Det blir nog en grymt bra dag.

//emma

whatup?

Mega längesen, i know. Bad me.
Första HELA veckan i skolan är ÖVER! :D Göttkött eller vaaaaaaaaaaaaaaad? :D Idag ska jag hänga med systerpyster kajsa och imorgon blire våffelfest och chill i "stan" med mina kära medbloggerskor! :) Livet är helt okej, just nu iallafall ;)

Bilden summerar veckan perfekt! Me <3 Emmas face!
72 dagar kvar.

// klara

övningskör

Onsdag idag och halva veckan har gått :)
Måste ändå säga att historia är riktigt seeegt men bara en historie lektion kvar denna veckan och a 100... någonting kvar detta året -.- Pappa har för sig att vi ska övningsköra idag så se upp på vägarna, jag kan inte köra.
/Sophie


RSS 2.0